Home » Oproepen

Oproepen

Oproep van de makers van ‘Levenslang met Dwang’: Heb jij last van Angst, Dwang of Fobie?

Een nieuw programma van de makers van “Levenslang met Dwang?”.

Is er een angst-, dwang-, of fobiestoornis die jou belemmert om je leven in eigen hand te nemen?

Zo’n stoornis kan je hele leven bepalen, maar ook het leven van je naasten en je omgeving kan hierdoor flink beïnvloed worden.

Is het bijvoorbeeld de sociale angst van je partner waardoor je nooit samen de stad in gaat, is jouw smetvrees een bezwaar om op vakantie te kunnen of is het onmogelijk om uit eten te gaan door een fobie?

In een nieuw televisieprogramma gaan mensen onder professionele begeleiding de strijd met hun stoornis aan.

Mail je verhaal of voor meer info naar: ocd@bluecircle.tv of stel je vraag via het contactformulier van deze site.

 

Onderstaande oproepen zijn inmiddels niet meer actueel, maar blijven als archief op de site.

Interview en portretserie

Hi allemaal. Voor een mooie, integere portretserie in een weekblad, ben ik op zoek naar een vrouw (20-40 jaar) met schoonmaakdwang, poetsdwang of smetvrees. Het gaat om een interview met daarbij een foto. Hoe is het begonnen? Hoe beïnvloedt het je leven? Lijkt het je leuk of juist misschien goed om je verhaal te doen in een mooi blad? Dan hoor ik graag van je! Je kunt me mailen op smolders.elle@gmail.com of neem een kijkje op mijn website www.ellesmolders.nl. Dankjewel!

Fotoreportage OCD

Interesse om mee te doen aan onderstaande reportage? Mail met info@ocdforum.nl; dan brengen we je in contact.

Voor mijn eindexamenopdracht wil ik heel graag een reportage maken over iemand die lijdt aan OCD. Dit omdat OCD mijn oprechte interesse heeft getrokken. Veel mensen zijn niet bekend met OCD en ik wil met mijn reportage daar verandering in brengen.

De manier waarop ik de aspecten van OCD wil duidelijk maken hangt heel erg af van het persoon dat ik ga fotograferen. Ik wil graag iemand een dag volgen en vooral niet teveel invullen van te voren zodat ik met een open blik naar dat persoon kan kijken. Mijn idee van de serie is dat hij vooral integer moet blijven. Wat ik precies ga fotograferen hangt dus af van het persoon die ik mag gaan fotograferen, hoe OCD bij hem of haar in het dagelijks leven naar voren komt.

Heb jij OCD? Of ken je iemand met OCD?

Word jouw leven beperkt door OCD? Wil jij je OCD leefbaar en beheersbaar maken?

Geef jezelf op en laat ons je helpen!

Voor een nieuw, serieus tv-programma zijn wij, Blue Circle tv-producties*, opzoek naar mensen tussen de 18-40 jaar met OCD. Wij willen je de kans geven om je OCD leefbaar en beheersbaar te maken. Samen met zeven andere lotgenoten en onder begeleiding van vier ervaren Nederlandse hulpverleners nemen wij je mee naar een warm land en zullen daar in alle rust jou proberen te helpen met je OCD. Bijna 2,5 week zal je intensief begeleid en gecoacht worden. We zullen verslag doen van jouw strijd met je OCD, we zullen laten zien hoe moeilijk soms jouw leven is en soms ook hoe onbegrijpelijk voor andere mensen, en we zullen hopelijk laten zien hoe goed het met je gaat na deelname aan dit programma.

Wij begrijpen dat je misschien huiverig bent om mee te doen aan dit programma. Wij willen je op het hart drukken dat het een serieus programma wordt. OCD zal niet belachelijk worden gemaakt, wij willen juist OCD bespreekbaar maken in Nederland. In Nederland heersen veel vooroordelen en onbegrip over deze aandoening en die willen wij graag wegnemen. Onze insteek is om jullie echt te helpen!

Ons hele team is ervan overtuigd dat we jullie kunnen helpen, wij hopen jullie ook. We begrijpen dat je na het lezen van deze tekst nog vragen hebt, mail of bel ons op onderstaand nummer en we zullen al je vragen beantwoorden.

Hopelijk tot snel!

Groet,

Miriam van der Pas

miriam.van.der.pas@bluecircle.tv

035-678 5107

Wil je een oproep plaatsen op deze site of op ons forum, aan de bezoekers of de deelnemers aan ons forum? Dat is mogelijk en we helpen graag daarbij. Zolang een oproep aan een aantal regels voldoet (om zowel de website in orde te houden als de deelnemers van het forum niet overbodig te belasten), kunnen we deze plaatsen op deze pagina of in het forum.

Neem hiervoor contact met ons op middels het contactformulier. Vermeld daarbij het doel van de oproep, voor wie de oproep bedoeld is en op welke manier we contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen dan dat de oproep op de site of het forum wordt geplaatst.


© 2013 www.ocdforum.nl | neem contact met ons op