Home » Blog » Een nieuw begin…
formats

Een nieuw begin…

Published on December 1, 2013

Een nieuw begin…en toch niet weten waar je moet beginnen. Gelukkig heb ik wel twee trefwoorden in m’n hoofd: welkom en dank. En nog veel andere onderwerpen en ervaringen om over te bloggen, maar alles in de juiste volgorde.

Dank kent in dit geval vele vormen. Allereerst heel veel dank (meer dan woorden kunnen beschrijven, maar ik doe toch een poging) voor de mensen die aan de basis stonden van deze website. Dan ben ik niet, maar dat zijn de oprichters, beheerders en moderators van de OCD Vriendenkring: Zij hebben gezorgd voor een plaats waar mensen met OCD, partners en vrienden steun en hulp konden vinden. Dank, veel dank!

Dan de dank aan alle leden, gebruikers van het forum. We helpen elkaar en ik kan alleen maar dankbaar zijn voor alle steun die ik heb mogen ontvangen op het forum en voor de kansen om hulp en steun te geven. Ik heb veel goede contacten overgehouden aan het forum en hoop dat dat het forum ook voor anderen diezelfde rol kan vervullen.

En tenslotte ook dank aan iedereen die input heeft gegeven voor deze site…

En welkom natuurlijk! Bestaande leden, nieuwe leden, partners, vrienden, lotgenoten…welkom op het de nieuwe site en het nieuwe forum. Ik hoop dat jullie er veel steun kunnen vinden en geven, hulp en afleiding. En ik wil jullie allemaal uitnodigen om uit deze site (en forum) te halen en te geven wat je nodig hebt of wilt delen.

Input, feedback, vragen zijn ook welkom. Ik kan eerlijk zeggen dat het opbouwen van een nieuwe site me best tegen is gevallen. Het kost enorm veel tijd om informatie te vinden, interessante media, teksten en links. Gelukkig heb ik kunnen en mogen gebruik maken van informatie op de voormalige OCD Vriendenkring en ik hoop dat er in de toekomst nog vele aanvullingen komen. En heb je suggesties, ideeën, tips….deze zijn zeer welkom! Je kunt deze rechtstreeks per e-mail versturen, of gebruik maken van het contactformulier. Ook als je een blog wilt plaatsen op deze site, is dat mogelijk.

JM

 
Comments Off on Een nieuw begin…  comments 

© 2013 www.ocdforum.nl | neem contact met ons op